Palvelut

Allting du behöver och ingenting annat

För en härlig och besvärsfri vistelse

Våra avgiftsfria servicetjänster gör det enkelt att resa hållbart. Visste du att ekologiskt te och kaffe serveras utan extra kostnad i lobbyn på GreenStars alla hotell? Vi erbjuder även vissa servicetjänster mot en extra avgift. Alla dessa är valfria – du betalar bara för det du faktiskt behöver.

Du anländer till hotellet när det passar dig. Om receptionen är stängd när du kommer kan du använda incheckningsautomaten. Om du inte har en bokning och receptionen är stängd kan du boka ett rum online och sedan använda incheckningsautomaten.

Vi har gratis bredband för alla våra gäster. I Joensuu är användarnamnet och lösenordet greenstar. På de andra hotellen är internetanslutningen öppen för alla. Fråga i receptionen för mer information.

När receptionen är öppen kan våra gäster förse sig med te och kaffe utan kostnad i lobbyn. I den bekväma, hemtrevliga lobbyn sitter man gärna ner en stund. Packa upp datorn för ett arbetspass eller bara slappna av och njut av dagen – med en varm dryck, såklart.

Det te och kaffe som vi serverar är alltid ekologiskt och kommer, om möjligt, från lokala producenter.

Alla våra hotell har en kostnadsfri laddningsstation för elbilar (både Tesla och Virta). Vi använder bara hållbar, utsläppsfri el. Hos GreenStar kan du vara säker på att bilen laddas på ett klimatvänligt sätt.

Vi vill hjälpa våra gäster att ta sig runt på ett enkelt – och utsläppsfritt – sätt. Därför lånar vi ut cyklar och hjälmar gratis till alla gäster. Cykling är också ett utmärkt sätt att utforska ditt resmål!

Det är alltid roligt att testa en ny restaurang, men ibland vill hotellgäster ta med egen mat och uppskattar då ett bekvämt sätt att förvara och tillreda den.

På varje våning finns därför energisnåla kylskåp med rumsspecifika kylskåpsburar. Du kan använda rummets egen kylskåpsbur till mat som måste förvaras kallt. Burarna går att låsa med en PIN-kod. Av miljöskäl finns inte minibar eller kylskåp på rummen.

Alla rum är utrustade med vattenkokare och muggar. Det finns också en mikrovågsugn på varje våning, och vissa hotell har även varuautomater när du blir sugen på något extra.

Våra stora trippelrum (Large Triple Room) är utrustade med mer porslin och, på vissa hotell, egen mikrovågsugn.

Våra hotell har lådor med leksaker för våra yngre gäster. Alla barn är välkomna att rumstera om i lådorna och låna leksaker medan de bor hos oss!

Det är enkelt att vårda sina kläder på alla våra hotell. Vi tillhandahåller tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och strykbräda utan extra kostnad. Fråga i receptionen för mer information.